Test

Thursday, November 22, 2012

Married.

Alhamdulillah everything went well. Ye I am officially married. Dah 8 hari. Dah ikut suami pindah rumah sewa. Dah jadi suri rumah masak lepastu tunggu suami balik petang-petang. Seriously rasa macam still tak percaya. I thought I am still a mummy's girl??? Huhu how time flies...very fast heh.



Thanks to all who had helped us in preparing for our wedding. Up till now, still can remember the miserable days we had back then... really really really stressful haha. However, sekejap sangat semua tu. tak sangka. tak percaya. Everytime I think about what had happened, akan berair mata ni. Rasa terharu sangat-sangat... Yang paling berjasa mestilah Mama & abah yang sangat sabar layan & habiskan duit untuk macam-macam. Erm..makin lama menaip makin banyak air mata turun ehehehe... thanks so much to those yang datang especially my friends from SKGC, MRSM dan IPSAH. Thanks so much!!! Pasni update byk lah sbb byk masa terluang heee :))

3 comments:

Mawar said...

Mashallah, congratulations dear!! :) May Allah bless your journey ahead Inshallah. Enjoy married life, it's amazing!

kupunye2204 said...

congrates atull.. sorry cant make it to ur kenduri.. may Allah bless both you

Anonymous said...

You are a very bright person!
Visit my web blog : http://ten79ryuu.blogspot.ru/2011/01/my-profile.html